Kutu Profil Fiyatları

Kutu Profil Fiyatları

Kutu Profil Fiyatları , Kutu profil genellikle inşaat sektöründe tercih edilmektedir. Kutu profiller inşaatları yapı malzemesi bölümünde kullanılmaktadır. Kutu profil iki farklı kullanım alanına göre değişkenlik gösteren şekilde karşımıza çıkmaktadır; kare kesitli kutu profil, dikdörtgen kesitli kutu profil olarak. Kutu profil fiyatları kalitelerine göre farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Neden kutu profil sorusunun cevabı ise; diğer yapı malzemelerine göre çok daha hafiftir aynı zamanda daha kolay montajlana bilir özelliğe sahiptir, daha estetik bir görünüm sağlamaktadır. boyalı profil 

Boyalı Demir Profil Fiyatları

Kutu profillerin kullanıldığı birçok sektör bulunmaktadır. Başlıca; ağır sanayi inşaatları, otomotiv sanayi, gemi inşaatlarında, Çatı konstrüksiyonları, mobilya ve çelik eşya sektörlerinde de kullanılmaktadır. Kutu profil fiyatları diğer malzemelerden daha yüksek veya daha uygun olabilir ama kesinlikle dayanıklılık ve estetik açıdan tercih edilmektedir.

Kutu Profil Fiyatları

boyali-profil

Kare kesitli kutu profil ve dikdörtgen kutu profil

Kare kesitli kutu profil; standart olarak 6cm olarak üretilmektedir. Lakin kullanım alanına ve talep edilen ölçülere göre daha uzun olarak üretilebilmektedir. 12cm’ye kadar üretilebilir. Kare kesitli kutu profiller, ruloların sıcak haddeleme veya soğuk haddeleme uygulaması yapıldıktan sonra dilme hatlarında talep edilen boyutlarda kesilmesi sonucunda elde edilmektedir. Ardından yüksek frekans kaynağı ile uç kaynağı denilen yöntem ile üretilmektedir. Kare kesitli kutu profiller et kalınlığı denilen kalınlık seviyesi  0,50 mm’den 4,50 mm aralığında değişmektedir. Aynı zamanda dış kesitleri ise; 40×40 mm – 400×400 mm arasında değişmektedir. Dikdörtgen kutu profiller ise; diğer profillere göre daha sert ve daha sağlamdırlar, Kare kesitli kutu profiller gibi standart 6cm bandında üretilmektedir, talep edilmesi durumunda 4 ila 6cm şeklinde de üretilebilir. Dış kesitleri 30X50 mm den 300X500 mm ye kadar değişkenlik göstermektedir. Kutu profil fiyatları sunduğu estetik ve kalite ile kıyaslandığında fiyat performans ürünü olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz.

 

Bir önceki yazımız olan Mantolama Malzeme Fiyatları başlıklı makalemizde mantolama, taşyünü ve taşyünü uygulama istanbul hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Camyünü Boyalı Profil Çatı Kaplama Malzemeleri Taşyünü Fiyatları Demir Profil Fiyatları Boardex Fiyatları Trapez Saç Fiyatları Galvaniz Saç Fiyatları